Velkommen til vårres gjestebok

Skriv en hilsen eller tilbakemelding på hjemmesida vårres

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Hanne, 18. nov, 2018
Interessert i en appenzeller hane?
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Olaug, 22. jun, 2016
Hei ja det gjer eg så gjerne😁
Har bare gatt positive opplevelser med Gunnar.
Super service. Skal starte sjøl med renraset høner og salg av kyllinger og rugeegg til våren.
For nå hae jeg landet med hvilke raser.
Og da bruker jeg deg Gunbar som forbilde på service😉
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Nina Glattre, 16. apr, 2016
Hei! Jeg bor i Lensvik og ønsker meg ett par høner av rasen CCl cream legbar , om det er mulig!? Har du et telefonnummer? min epost adresse er ninaglattre@hotmail.com tel 90416577
E-post:
Skrevet av Jan Olav Ulvestad, 16. apr, 2016
Hei! I dag kom rugeeggene i hus. Hele og fine takket være din gode pakking! Helt strøkne. Legger de i maskinen i morgen,lørdag, så får jeg bare vente og se hvordan det går. Takk takk:)
E-post:
Skrevet av gro johnsen holst, 8. nov, 2015
Hei koseli side.du kan ikke se mellom fingrene me noen rugeegg av begge maranene dine?har tre barn 6,7 og9år som har spara til rugemaskin.å nå vil legge egg å få kyllinger.de sparer på ukepengene sine😊 håper på positivt svar..
E-post:
Skrevet av Anne Solberg, 25. mai, 2013
heisann, ville bare gi tilbake melding. fikk 5 maran og 5 toppa hollender av deg for en tid tilbake. der kom 3 av hver, (alle 10 befruktet) var noe tull med maskina å noen dager så alt i alt ett bra resultat, ås bestiller gjerne igjen en annen gang!
E-post:
Skrevet av Håvard Skogen, 18. mar, 2013
Hei.
Vi har et småbruk på Notodden i Telemark. Har i dag 2 høneflokker a 20 i hver flokk, noen gjess og noen ender. Vi har hatt Australorps i snart 4 år. Disse har vi vært veldig fornøyde med. Tenker nå å bytte ut denne flokken på grunn av alder. Kan du skaffe kyllinger eller rugeegg? Tenker å sitte igjen med ca. 20 voksne høner, så dersom vi får kyllinger som ikke er kjønnsvestemte må vi vel ha ca 40 kyllinger. Ønsker noe av hver fargevariant. Er det problemfritt å sende rugeegg på noen måte eller må disse hentes eventuelt? Takknemlig for hurtig tilbakemelding.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Wenche Solbakken, 17. mar, 2013
Hei hei.
Jeg vil gjerne kjøpe kobberhalset maran rugeegg, og splash eller blå australorps rugeegg. 6 av hver. Jeg har ikke så mange høner, så jeg kan ikke kjøpe flere i slengen. Stakkarene må jo klare å ruge dem. :)
E-post:
Skrevet av Evy Dombestein, 2. mar, 2013
Hei! Eg er meget godt fornøgd med New Hampshireegga eg fekk med deg. Klekking på tirsdag, og alle 12 egga er fortsatt med! :) Eg vil gjerne bestille australorpsegg med deg om du kan sende så dei kjem i april? Korleis er rugeevnen til den stammen du har? Vil helst ha høner som kan ruge sjølv. Vil gjerne ha 12 egg der dei kjem frå foreldre som gir mest mulig splash (vil ikkje ha kvite australorps) :)
E-post:
Skrevet av Hilde Moe, 14. feb, 2013
Hei!
Etter at vi hart laget avtale på eggesalg/kjøp sammen, har jeg sett på hjemmesiden din litt mer! Gleder meg på egg, vet du!
En ting jeg vil si er at jeg synes du har en veldig god hjemmeside, hvor du har klart å bygge den opp veldig oversiktlig og enkel for de som popper innom! Her får man en grei innføring av rasene du har, rasebeskrivelse, egen erfaring, bilder og samtidig oversikt over gruppene dine og prisliste! Imponert over hvor greit det var å "poppe innom"!! Flott jobba
Skrevet av Jannicke, 19. des, 2012
Etter å ha snakket med en slektning som trenger litt påfyll i hønsegården, vil jeg gjerne bestille
15 kobberhalset maran,
10 wyandotte
15 australorpsegg istedet for 10 av hver som jeg skrev tidligere idag.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Jannicke, 19. des, 2012
Heihei. Vi ønsker gjerne å kjøpe litt egg av deg til våren.
Kobberhalset maran: 10
Wyandotte: 10
Australorps: 10

Mvh Jannicke
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Jan Håkon Vikane, 10. des, 2012
Hei. Vil gjerne kjøpe rugeegg av kobberhalsa Maran og blå Australorps til våren. Ca 25 av kvar rase hadde vore fint. Ha ein fortsatt fin adventstid!

Mvh

Jan Håkon Vikane
E-post:
Skrevet av Elin Breivik, 5. des, 2012
Hei .Fin hjemmeside :) Takker å mye for titten .

Mvh Elin
E-post:
Skrevet av Ellen Myhre, 5. des, 2012
Hei. Jeg vil veldig gjerne kjøpe Maran rugeegg av deg så snart du er igang med salg. Jeg ønsker så klart av begge sortene men stripet er førstevalget om jeg må velge en. Ønsker ca 20 rugegg totalt.
E-post:

Nyeste kommentarer

08.04 | 12:24

Hei !! har du ett par marankyllinger hønsekyllinger å selge??

...
24.01 | 22:09

Hei. Jeg ønsker å kjøpe rugeegg til svensk svarthøns. Vennlig hilsen Catharina

...
13.01 | 13:18

Hei

Er det mulig å få kjøpt et kull (6-8stk?) Wyandotte kyllinger som er ferdig oppfostret av hønemor (ca 8uker gamle?) til våren?

MVH
Torstein Olsen

...
18.08 | 13:05

Hei! Jeg har en overtallig wyandotte hane og den er veldig pen med flotte farger i" rustrødt og sort lurer på om du vil ha den?(overtall )gis bort eller slaktes

...